Dakloze Mabel krijgt onderdak maar Kees verblijft in een daklozenopvang

“Wij bieden Mabel een warm welkom. Ze mag hier wonen en inschrijven en zelfs mee-eten als ze wil. Wij vinden het niet kunnen dat gewone Nederlanders met een baan zo op straat staan.”, schreef een anonieme vrouw die Mabel in haar huis heeft opgenomen, naar de redactie van RTL4. Mabel is overdonderd door de vele reacties die ze kreeg : “ Eerst had ik helemaal geen opties en nu heb ik ze voor het uitzoeken.”
“Het is niet eerlijk maar ik heb geen keuze”, vertelt ook Kees (63) Hij verblijft vaak op straat. Hij is net als Mabel economische dakloze. (bron: rtlnieuws.nl)
Toegang tot water voor Kees en Mabel is een grondrecht! Recht maakt ons gelijken. Zo willen wij, de City Shower, voor elk mens gelijke rechten hierop
kunnen toezeggen om te kunnen douchen.

Wat is City Shower? Het is een wens van 80,000 mensen die op dit moment geen huis met douche kunnen krijgen. We hebben hun wens in een landelijke visie en missie opgenomen. Vanwege de corona-crisis willen we graag een vliegende start maken. Dit bepaalt of deze missie wel of niet slaagt. Daarom ben ik voor de start van City Shower al toezeggingen aan het verzamelen.

Mijn vraag aan jou is: investeer jij mee met een druppeltje van drie euro’s in onze eerste City Shower voor alle mensen? Dit doe je eenmaal, voor ons allemaal..

                                               Help mee en doneer nu! Scan onze QR-code of ga naar : https://cityshower.nl/doneren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *